torsdag 29. januar 2009

En rosa en....


Denne er laget til skissekonkuransen uke 4 på det rosa forumet.

Den ble veldig rosa så jeg prøvde å bryte opp litt med et par brune pyntenåler og brun overskrift.

De fleste blomstene var egentlig hvite og er blitt farget rosa med Glimmer Mist..... tror jeg har litt dilla på det om dagen.

torsdag 22. januar 2009

Litt nytt....


Denne laget jeg til skissekonkurransen, uke 3 på scrapbookexpress. Og jammen vant jeg ikke denne uka også, med knappest mulig margin.
Bildene er fra en av førjulstidas faste tradisjoner... Julenissens hemmelige verden i Kongeparken. Dette er en type bilder jeg synes er skrekkelig vanskelig å scrappe, de er rotete og med masse farger. Nå laget jeg dem om til svart-hvitt og har da klart å scrappe en side til hver av jentene. Den andre skal jeg ha med i en annen konkuranse så den kan jeg ikke vise frem enda.

mandag 19. januar 2009

Award

Jeg har fått en avard fra Ellen Karin. Tusen takk! Det var kjempekoselig og det varmer virkelig å se at noen legger merke til lille meg i den store scrappeverdenen.

Her er reglene for denne Awarden

Her er reglene for denne awarden:
1. Link til den du har fått den i fra på bloggen din.
2. Send den videre til 5 nye bloggere.
3. Lag en link i bloggen din til de 5 du sender den videre til.
4. Legg igjen en liten hilsen i bloggene til de fem om at de har mottat en award fra deg.
5. Skriv ned 5 ting du er avhengig av.

Jeg skulle gjerne sendt avarden videre til veldig mange flere enn 5, men de jeg sender Awarden videre til 5 damer som på hver sin måte innspirerer meg i scrappingen og som deler sine flotte kreasjoner i bloggene sine. Takk for at derer gjør det! De 5 er

Hanna
Anne
Catrine
Linda
Vibeke


Så de 5 tingene jeg er avhengig av.... hmm, først og fremst barne mine og mannen min, scrappingen, middag (et varmt måltid hver dag) og (jeg skammer meg litt når jeg skriver dette, men) PCen min....

fredag 16. januar 2009

ÅD-uke 3



Oppgaven denne duken var å scrappe en side der man bruker distressing i en eller annen form- en oppgave som passet meg helt supert, stort friere kan det vel ikke bli.
Så da var jeg ferdig med de jeg trenger i januar, og det er jo bra for jeg har visst litt andre prosjekter på gang her nå... men kommer det en spennede utfordring så lager jeg nok flere ;)

onsdag 14. januar 2009

Jeg vant...


skissekonkuransen uke 1-2 på det rosa forumet med denne LOen. Det var første gangen jeg var med på en konkuranse der og det var mange flotte LOer med så jeg er litt stolt nå må jeg si.

Skissen var laget av nabon

Når jeg først er i skrytehumør må jeg også fortelle at denne LOen er utvalgt både på I rampelyset på det rosa forumet og Stripa til Minneriket denne uka- jeg er kjempestolt og glad. Takk til dere som valgte min LO!

fredag 9. januar 2009

Scrapping the Music- på norsk_ Utfordring # 1




Den første utfordringssangen på Scrapping the Music-på norsk er Jokke og Valentinerne sin Her kommer vintern. Tittelen på LOen skal være en setning, strofe eller et ord fra sangen. For meg var dette en sang det var lett og vli inspirert av og jeg kunne brukt ganske mange av strofene i den til overskrift på LOen min. Valget falt på "Ventetida er over", rett og slett fordi jeg hadde lyst til å scrappe nyfødtbildene av minstemor.

onsdag 7. januar 2009

Scrappesnop på ScrappeMania


ScrappeMaina er en norsk utfordringsblogg med to faste utfordringer i mnden.

Nå i 2009 har de fått med seg hele 5 nye designere på laget- alle sammen spennende og dyktige scrappere som jeg gleder meg til å se mer av. Akkurat nå kan man, hvis man er heldig vinne dette fine Scrappesnopet i bloggen deres.


tirsdag 6. januar 2009

Årets Designer uke 2


Årets Designer er en konkuranse/utfordring som går over hele året inne på http://www.scrapbookexpress.no/ Hver mandag legges det ut en oppgave som skal scrappes i løpet av uken. Man må levere minst to hver mnd. En mnd kan man ta ferie og ikke levere.

Jeg var med i fjor også men da satte sommerferie og fødsel en stopper, så jeg fikk ikke fullført. Jeg prøver meg igjen i år og håper jeg klarer å fullføre. Uansett er det en fin måte og få scrappet litt på. Utfordringene pleier å være veldig fine. Denne uken var utfordringen å scrappe en LO med klammer. LOen jeg har scrappet, fant jeg knapt halvferdig da jeg ryddet før jul. Nå er jeg ganske stolt av meg selv for at jeg har gjort den ferdig.

mandag 5. januar 2009

Scrapping the music- på norsk

Om to dager- den 7. januar kommer den første utfordringen på den norske utfordringsbloggen Scrapping the music på Norsk http://scrappingthemusic-norge.blogspot.com/ Mens vi venter på første utfordring kan man gå inn på bloggen deres og få sjansen til å vinne en flott premie sponset av http://scrappoglapp.no/
Jeg gleder meg i hvert fall til føste utfordring i denne bloggen.