tirsdag 12. juni 2007

To nye LOer









Den siste uka har vi hatt et nydelig vær her i byen med masse sol og varme kvelder. Derfor har det blitt lite med scrapping og blogging. I kveld er det en god del kjørligere og jeg har laget to kort som jeg ikke kan vise frem enda.... i stedet legger jeg ut to LOer jeg har hatt med i konkuranser på Minneriket. Den første var til en 17. Mai konkuranse og den andre til en skissekonkuranse.

4 kommentarer:

Catrine sa...

Flott LO'er!
Jeg likte særlig godt 17.mai layouten! Kult oppsett og flotte bilder!
Ha en fin uke! :)

Hilde sa...

Den 17. mailayouten fikk min stemme!!!!! Så den var din den..... NYDELIG!!!!Den skilte seg virkelig ut!!

Rita sa...

Så flotte sider du har laget. Begge to med knall stilige effekter. Likte hvordan du har brukt runde rammer og 17. mai siden din med det utklipte bildet av husken av utrolig fin.

Anne sa...

Nå oppdaget jeg jo plutselig at det var akkurat DU som hadde blogg *ler* Her har jeg ikke vært før og hjer var det jammen meg mange flotte lo'er du har laget. Likte veldig godt 17 mai lo'en din og ikke minst det flotte kortet du har laget. Jeg treger jo som en hund på at jeg ikke meldte meg på det kurset til scrappejunglen. Dere har jo laget såååå flotte kort.

Ønsker deg en videre fin dag....vi må jo snart møtes på ett scrappetreff snart...det er jo såååå lenge siden jeg har sett deg. Legger deg med link i min blogg jeg :-)