tirsdag 31. mars 2009

Sang # 6 på Scrapping the Music-på norsk


Sang nummer 6 på Scrapping the Music-på norsk er Lykken er med Hanne Krogh.

Egentlig hadde jeg allerede laget en side om tannfellingen til snuppa, men da jeg kom hjem fra scrappetreff en lørdag for noen uker siden og fant lappen til tannfeen på døra til rommet hennes måtte jeg bare lage ei side til. Årsaken til lappen var at vi pusset opp rommet hennes og hun var veldig redd for at tannfeen ikke skulle finne tanna som sto på kjøkkenet :)

fredag 27. mars 2009

Bella Bella

Papirene i Bella bella serien fra MME er bare helt nydelig og nå har jeg lekt meg litt med noen av dem og laget denne LOen.

Materialliste:

Det bakerste rosa arket: MME, Bella Bella, Bella Rose Paper. Arket med ramme: MME, Bella Bella, French Boutique Paper ( jeg har kuttet vekk det som var utenfor ramma for å bruke Bella Rose arket som bakgrunn, kantene er rufset til ved å bruke edge scraper og sverte med stempelpute). Utklipt blomsterpynt i hjørnet og gul og hvit utklipt sommerfugl er fra: MME, Bella Bella, Papillion Paper. Den utklipte Journalingspoten med fugl er fra: MME, Bella Bella, Paradise Paper. Stor hvit blomst og de hvite stråene: Prima Wild Wood Flowers, Mushroom. Stror glitrende sommerfugl: Prima Fluttering butterflies. Blonde: Prima Lace ribbon: Denne har jeg svertet litt med stempelpute for å få litt varmere farge. Bånd: Fra 7Gypsies. Rosa sommerfugler. Fra Making Memoris: Embellishment box Flower Patch . Thickers fra American Craft: Playroom Felt. Making Memories Tiny alphabet Brown Ledger


fredag 20. mars 2009

Porcelain


Til ukens skisskonkuranse i forrige uke på det rosa forumet fikk jeg endelig lekt meg litt med de nye Porcelain arkene fra Basic Grey- år og dag siden jeg har likt noe fra dem, men denne serien digger jeg.
Skissen vi skulle scrappe etter er laget av Cecilie Lundstad.

Skissedilla


I dag åpner en ny norsk utfrodringsblogg som kaller seg Skissedilla Der kommer det hver søndag til å komme en ny skisseutfordring som skal løses i løpet av ei uke.

I anledning åpningen har de denne flotte bloggcandyen til en heldig vinner.

onsdag 18. mars 2009

Scrabookexpress Grand Prix

heter en konkuranse som akkurat nå foregår inne på Scrapbookexpress Konkurransen går over 8 uker. Først er det uker med en oppgave i uka som alle påmeldte får være med på. Den siste uka er finale blandt de som har samlet mest stemmer.
Den første uka var oppgaven å lage en LO i cluster-stil. I tillegg skulle det være minst en tag. Alle LOer i hele konkuransen skal ha journaling og overskrift. Mitt bidrag var denne LOen med bilde fra i fjor sommer.

Produktliste: Bazzill bling, mønsterark fra Graphic45 som er punchet med Martha Stewart punc og sydd rundt kantene, kakeserviett, blonde kjøpt på ebay, journalingmatte (rubons) fra Fofala, blomsterranke fra prima, tag med glansbilde, gjennomsiktig rosa bond med prikker, glimmerchip sprayet med glimmermist, MM tiny alfabet og Thickers som også er sprayet med glimmermist.

tirsdag 10. mars 2009

Påske-LO med Flower Patch fra MM


Har laget en LO med vår/påskeserien fra Making Memories- arkene gir meg skikkelig vårfølelse og nå gleder jeg meg til påske og vår.

Materialliste:
-Hvit bazzill (canvas)
-Flower Patch mønsterpapir 6x6
-Bazzill - Peek-a-Boo Leaves – Parakeet- har klippet ut blader fra denne og svertet med stempelpute for å få frem embossingen tydeligere
-Bazzill-hillary (grønn canvas)
-Grand 12" Classic Lace Border- dies fra Spellbinder
-Embellishment box Flower Patch – papirblomster og jounalingcards
-Flower Patch Brad Combo
-Små figurbrads-påskeharer fra MM
-Flower Pach ribbon (gul blonde)
-Paperie Shimmer Alpha I grønt
- Fa La La Tiny Alpha Stickers
- Grønne thicers i filt fra American Craft
- Alle kanter er svertet med Fluid Chalk Cats Eye Ink Pad i fargen Chestnut Roan