torsdag 29. mai 2008

Bidrag til scrappedugnad


Endelig har jeg også klart å fa til et bidrag til Scrappedugnad.

Utfordring var og bruke stempler på det man lager.. jeg har laget en LO. Har ikke stemplet så veldig mye men noen swirler og en liten fugl har jeg brukt.

Noen nye LOer

Selv om det ikke akkurat er scrappevær her i byen nå så har jeg faktisk laget noen LOer den siste tiden. På treff forrige fredag lagde jeg hele tre stk og det er vel nesten rekord.
Nesten hver mnd når oppgavene legges ut har jeg ambisjoner om å levere til Diva-konkuransen på http://www.scrapping.no/ Jeg klarer jo aldri det, siden jeg rett og slett hater å scraplifte, og en av oppgavene alltid er en scraplift. Her er to av LOene jeg har laget med tanke på Diva for mai. "Vårdag i skogen" skulle være til en oppgave der man skulle scrappe noe med tema vår.

Herlig sommer var en innspirasjonsoppgave der man skulle hente innspirasjon fra dette kortet som Bibbi har laget.

torsdag 8. mai 2008

...ja....

... her var det støvete gitt * koster litt her og koster litt der*

Har hatt en aldri så liten scrappetørke, men i går scrappet jeg ferdig en dobbel LO jeg begynte på dagen før og det var moro å scrappe igjen. Typisk at inspirasjonen skal begynne å blomstre når jeg skal reise vekk ei hel uke. I kveld går turen til London, så det er ikke så verst alternativ til å sitte inne å scrappe det da. Så vi satser på å hente enda mer inspirasjon til jeg er hjemme igjen.